Ελάτε να τρέξουμε μαζί για 9η χρονιά στο Kallithea Run 2020

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας τον δημοφιλή αγώνα σε δημόσιο δρόμο «Κallithea Run» με σύνθημα «Τρέχοντας στην Καλλιθέα».
Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε αθλητές και σε όλους τους φίλους του δρομικού κινήματος και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στις δράσεις του BeActive Hellas.
Το «Kallithea Run» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία μιας και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 5.500!!! Αθλητές, δρομείς, γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών συμμετέχουν στις διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km αλλά και τη σκυταλοδρομία 4×2,5km και 2×2,5km. Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, AIMS International και την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού, IAAF.
Οι διεθνείς συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από 12 και πλέον χώρες στο Kallithea Run αλλά και ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών καθιστούν τον αγώνα αυτό ένα διεθνή προορισμό, που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Καλλιθέας.
Αξίζει να τονιστεί ότι το Kallithea Run ως φορέας κοινωνικής αλληλεγγύης θα διαθέσει και φέτος μέρος των εσόδων του Αγώνα για την ενίσχυση φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών.

Σας περιμένουμε όλες και όλους και αυτή τη χρόνια να τρέξουμε μαζί και να διασκεδάσουμε στην Καλλιθέα!!!

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται είτε μέσα από το επίσημο site του αγώνα www.kallithearun.gr είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 17:00-19:30.

Περίοδος Early Bird με ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για εγγραφές από 5 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

  • Οι εγγραφές για τον Κοινωνικό και Μαθητικό Αγώνα των 2,5 km (δωρεάν συμμετοχή) θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 4 Απριλίου και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του αγώνα: www.kallithearun.gr

Facebook: Kallithea Run
Instagram: kallithearun.gr