Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ              Καλλιθέα 1/2/2019
Δημοτικό Συμβούλιο               Αρ. Πρωτ. 6355

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00, βάσει του άρθ. 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 9 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. 1η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

2. Διόρθωση της με αρ. 676/19.12.2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Καθορισμός μίας θέσης πρακτικής άσκησης ασκούμενου/ης δικηγόρου στο Δήμο Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

3. Κατάργηση θέσης περιπτέρου επί της οδού Σιβιτανίδου 12, με πρώην δικαιούχο εκμετάλλευσης την Π. Α. του Κ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

4. Περί έγκρισης διενέργειας προμήθειας τροφίμων (είδη παντοπωλείου, οπωροπωλείου, κρεοπωλείου κλπ) και γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων (έτους 2019, συνεχιζόμενου στο 2020) για τις ανάγκες του Δήμου Καλλιθέας και του Ν.Π. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

5. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης προμηθειών και εργασιών προς εξειδίκευση πιστώσεως.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

6. Α) Έγκριση δαπάνης 43,40 ευρώ και έγκριση έκδοσης Χ.Ε στο όνομα του δικαιούχου οικονομικού φορέα για την εξόφληση παρασχεθείσης υπηρεσίας. Β) Έγκριση αντιστοίχου πρωτοκόλλου Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

7. Διαγραφές από χρηματικούς καταλόγους παράνομης στάθμευσης παρελθόντων ετών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ

8. Διαγραφή διπλής χρέωσης η οποία έχει εξοφληθεί από τον πραγματικό οφειλέτη.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

9. Παραχώρηση χώρου για τη σύσταση οικογενειακού τάφου.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

10. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

11. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

12. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

13. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

14. Κλάδεμα υψηλών και επικίνδυνων δένδρων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑTA Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

15. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας & Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

16. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας & Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

17. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας & Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

18. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

19. Περί έγκρισης διενέργειας δαπάνης μετάβασης και έξοδα συμμετοχής της Παιδικής χορωδίας του Δήμου μας σε χορωδιακό φεστιβάλ στο Ναύπλιο προς εξειδίκευση πιστώσεως.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

20. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019, του με αρ. 12/12-11-2018 αποσπάσματος πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

21. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης δαπανών για:
1) Την διοργάνωση εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 21-2-2019,
2) Την διοργάνωση εκδήλωσης για την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εθελοντών Αιμοδοτών της Δημοτικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 21-2-2019 από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

22. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης δαπανών για την διοργάνωση εκδήλωσης για βράβευση Εθελοντών του «Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς» στις 27/2/2019 από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

23. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης δαπανών για την διοργάνωση εκδήλωσης κοπής πίτας των τεσσάρων (4) Κ.Α.Π.Η. από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

24. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της Επιτροπής Παραλαβής εργασιών Πολιτισμού, Δημ. Ωδείου και Δημ. Βιβλιοθήκης που ορίστηκε με την απόφαση 9/2018 Δ.Σ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δρ Αναστάσιος Γαϊτάνης