Συνοπτικός επαναληπτικός διαγωνισμός, για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ» (εργασία περισυλλογής και διαχείρισης (περίθαλψη και φιλοξενία) αδέσποτων ζώων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλλιθέας

Καλλιθέα 21 / 12 / 2017
Αριθ. Πρωτ : 942 /2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
AΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Εκτίθεται σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 462/2017 απόφασης Ο.Ε. (ΑΔΑ: ΨΩΦ0ΩΕΚ-ΜΧΔ) σε συνοπτικό επαναληπτικό διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 30.000,00 € (συμπ/νου Φ.Π.Α.24%) η ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ» (εργασία περισυλλογής και διαχείρισης (περίθαλψη και φιλοξενία) αδέσποτων ζώων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλλιθέας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη προσφορά), η οποία θα δοθεί έμμεσα με ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στο σύνολο υπηρεσιών (υποχρεωτικές – προαιρετικές).
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Καλλιθέας, ύστερα από κανονική προθεσμία δώδεκα (12) ημερών, από την ημερομηνία δημοσίευσης της διακήρυξης της σύμβασης στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) , σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 1. γ. του άρθρου 121 του Ν. 4412/16.
Τα έξοδα δημοσίευσης των ανακοινώσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνουν τον ανάδοχο.
Θα παρέχεται ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης (Συγγραφή Υποχρεώσεων και λοιπά τεύχη) του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr.
Τα στοιχεία των ειδών αναφέρονται αναλυτικά στις Τεχνικές Προδιαγραφές της μελέτης, οι οποίες και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας διακήρυξης.
Στο διαγωνισμό γίνονται δέκτες και θα υποβληθούν προσφορές που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της παροχής εργασιών (υποχρεωτικές και προαιρετικές εργασίες).
Οι ίδιοι όροι διακήρυξης , όπως ρητά αναφέρεται στην απόφαση 389/2017 της Ο.Ε., έχουν ως εξής:

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΔΩ